Verwenweekend ‘Bewegen, ademen en loslaten’

vrijdag 19 juni 2020
 – 14:00
 tot 17:00
In Bever, een dorpje op de grens van het Pajottenland en de Vlaamse Ardennen, nodigen we je op 19, 20 en 21 juni 2020 uit voor een weekend waarin we mooie wandelingen combineren met emotioneel lichaamswerk® en bewegingsmeditatie. Zeer grote troef is het logies: een voormalige kloostertje dat respectvol en met oog voor detail werd omgetoverd tot een comfortabele en sfeervolle oase van rust. We starten op 19 juni 2020 om 14u en eindigen op 21 juni 2020 om 17u.
foto rosario

Verwenweekend ‘Bewegen, ademen en loslaten’

In Bever, een dorpje op de grens van het Pajottenland en de Vlaamse Ardennen, nodigen we je uit voor een weekend waarin we mooie wandelingen combineren met emotioneel lichaamswerk® en bewegingsmeditatie. Zeer grote troef is het logies: een voormalige kloostertje dat respectvol en met oog voor detail werd omgetoverd tot een comfortabele en sfeervolle oase van rust.

Dag 1
We verwachten je op vrijdagnamiddag. We maken kennis met het verblijf, met de begeleidster en met elkaar en starten met een eerste wandeling. Na het avondmaal schudden we met een korte reeks bewegingsoefeningen de stress van de voorbije week uit ons lijf.

Dag 2
Op zaterdagochtend maken we tijd om uitgebreid te luisteren naar ons lichaam. We starten met een bodyscan – een geleide oefening waarbij we ons concentreren op de verschillende delen van ons lichaam – en worden ons bewust van de manier waarop we door het leven bewegen. Daarna stijgt de energie weer met diep ademhalen en actiever bewegen. Al bewegend maken we contact met gevoelens waaraan we in ons dagelijks leven mogelijk voorbijgaan. Ons lichaam krijgt de kans om aan te geven wat we echt nodig hebben, op een andere manier dan ons hoofd dat kan bedenken. Sommige oefeningen doen we in groep, andere per twee of alleen. Alle oefeningen zijn een uitnodiging, nooit een verplichting. We sluiten af met een liggende meditatie.
In de namiddag trekken we de natuur in voor een mooie zomerwandeling.

Dag 3
We leren een korte bewegingsmeditatie die je later thuis ook makkelijk kan doen.
We sluiten het weekend af met een namiddagwandeling.

 

Inschrijven verloopt rechtstreeks bij Anders Reizen:
https://www.andersreizen.be/nl/Reis-Detail/Groep/20BE3BMB1.aspx

Delen

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Shopping Basket