Ann De Ron

Ann De Ron

Trainer Emotioneel Lichaamswerk®

indiv. sessies: Pol De Montstraat,
2020 Antwerpen en andere locaties in België

Heb je zin om denken en voelen meer te integreren?
Om dichterbij jezelf te komen, blokkades en patronen aan te pakken?
Wil je daarbij ook de wijsheid van je lichaam en je gevoel benutten?

Ik ben Ann, geboren in 1973, gevormd als wetenschapper, geleerd ook op mijn gevoel te varen.

Mijn praktijk luisternaarjelijf bestaat sinds januari 2017. Op meerdere locaties in België geef ik korte workshops van een halve of hele dag en residentiële meerdaagse workshops. In Antwerpen kan je bij me terecht voor individuele keuzecoaching & individuele lichaamsgerichte coaching. Ik werk er in een groepspraktijk voor lichaamstherapie, psychotherapie en geïntegreerde zorg.

Professioneel doorzwom ik al vele waters en maak ik telkens nieuwe connecties. Ik startte vanuit een master biologie, voegde daaraan later een bachelor interculturele communicatie toe, en werkte zowel als journalist als in de sociale sector. Onder de naam FishGrowFeet ben ik mijn eigen baas als zelfstandig procesbegeleider & trainer in schrijven, interviewtraining, wetenschapscommunicatie en interculturaliteit. Ik werkte en werk graag met groepen: als trainer, als leidinggevende en als reisbegeleider.

Mijn rationele kant integreerde ik met mijn voelende kant. Ik studeerde na een vierjarige beroepsopleiding tot trainer en begeleider Emotioneel Lichaamswerk® af als erkend trainer bij het Belgische Netwerk Emotioneel Lichaamswerk NEL vzw. Ik blijf me bijscholen en volgde aanvullende opleidingen in individuele begeleiding met Emotioneel Lichaamswerk ®, focussen (‘whole body mindfulness’), tweestoelentechniek, TRE, werken met trauma, bewegingsmeditatie, ekindo empowerment, mindfulness, meditatieve yoga, bio-energetica, familieopstellingen, massage, rebirthing, geweldloze communicatie, 5 ritmes dansen en qi gong.

Ik werk samen met het Oost West Centrum (MOVE TO FEEL workshops in Brussel en Antwerpen, residentiële weekends ‘jezelf graag zien’ in hun centrum in Orval), Anders reizen (residentiële weekends ‘Bewegen, ademen en loslaten’ in een prachtig gerenoveerd kloostertje in Bever) en Impuls vzw (dagworkshops ‘Sterke keuzes maken’ op meerdere locaties in Vlaanderen en Brussel).

Voor individuele keuzecoaching & individuele lichaamsgerichte coaching in Antwerpen kan je me rechtstreeks contacteren. Of kijk op de website van de groepspraktijk: https://www.groepspraktijkzuid.be/our-team/ann-de-ron/

Activiteiten van Ann De Ron

Meerdaagse Workshop
vrijdag 29 april 2022
Meerdaagse Workshop
vrijdag 17 december 2021
Shopping Basket