A. Gevaert

Trainer Emotioneel Lichaamswerk®

Aalst, Oost-Vlaanderen

Ik volgde de 4-jarige opleiding tot Total Acceptance actief emotioneel lichaamstherapeute en ben erkend trainer emotioneel lichaamswerk.

Aan de Yoga Academie van Aalst studeerde ik af als erkend yogadocente. In de opleiding tot docente ‘yoga voor zwangeren’ werd ik geboeid door de inwijdingsweg van vrouw tot moeder. Blij om vrouwen die het ‘nieuwe’ leven in zich dragen te kunnen begeleiden. De opleiding tot kinderyogadocent bood me speelse mogelijkheden om kinderen met de deugddoende praktijk van yoga te laten kennismaken.

De opleidingen tot coach (meesterschap inspirerend coachen & coachen van persoons- en Zijnsvragen) heb ik voltooid bij Jef Clement. Wat me voldoening geeft in het coachen is mensen inspireren tot een ander gezichtspunt, hun laag van enthousiasme aanboren die kan verborgen liggen onder ontgoocheling, onzekerheid,… en hen uitdagen om net een stapje verder te gaan dan ze oorspronkelijk voor mogelijk hielden.

Dankzij de opleiding verlies- en rouwcounseling in de Bleekweide kan ik een bedding bieden aan kinderen, jongeren en volwassenen die een lastige periode meemaken door verlies in de brede betekenis van het woord en door rouw.

Door supervisies, intervisies en bijkomende opleidingen zoals integratieve psychotherapie blijf ik mezelf vervolmaken.

Persoonlijke groei, innerlijke harmonie, plezier en kwaliteit zijn waarden die ik in mijn werkwijze vertaal.

Activiteiten van A. Gevaert

Er zijn momenteel geen activiteiten om weer te geven..
Shopping Basket