Lisa Pangrazio

Trainer Emotioneel Lichaamswerk®

Appensvoordestraat, 40,
Lovendegem, Oost-Vlaanderen

Toen ik afstudeerde als criminoloog in 2002 wist ik eigenlijk al heel goed dat mijn belangrijkste interesseveld gelegen was in het werken met mensen. Ik werkte dan ook 15 jaar in verschillende organisaties met zowel jongeren als ouders, heel dikwijls specifiek rond verslavingsproblematieken.

In 2010 maakte ik voor de eerste keer kennis met emotioneel lichaamswerk® en ik moet zeggen: mijn wereld ging op alle vlak eigenlijk open!

Zowel voor wat het me zelf heeft gegeven (meer vrijheid in mijn voelen en handelen, meer rust in mijn hoofd én lijf) als wat het voor anderen kan betekenen. Het grote verschil met klassieke gesprekstherapie lag voor mij in het feit dat mijn lichaam mij eigenlijk niet kon bedotten, terwijl ik vanuit mijn hoofd heel goeie trucjes kon gebruiken om emoties en het inzien van patronen uit de weg te gaan.

Vandaar de quote op de homepagina op mijn website:

Je lichaam weet wat je hoofd niet kan bedenken!

Ik startte in 2014 dan ook vol overtuiging met de vierjarige beroepsopleiding Emotioneel Lichaamswerk® bij Nel Vzw (Netwerk Emotioneel Lichaamswerk).

Ik hou ervan om me steeds verder te verdiepen in lichaamsgerichte therapie door het volgen van opleidingen die zowel op mezelf als op mijn werk als therapeut betrekking hebben. In mijn vrije tijd ontdek ik steeds meer plezier in dans en beweging. Ik heb sinds 11 jaar een relatie, samen hebben we een dochtertje van 4 jaar. Het aanschouwen van het soepele en vrije lichaam van mijn kleintje toont me elke dag opnieuw hoe belangrijk het is die vrijheid ook als volwassene te mogen (blijven) ervaren.

Vrijheid is dan ook een van mijn kernwaarden. In die term schuilt voor mij alles wat essentieel is. Dat niets MOET. Niet je hoofd. En zeker niet je lijf!

Activiteiten van Lisa Pangrazio

Er zijn momenteel geen activiteiten om weer te geven..
Shopping Basket