Syntia Van Erdeghem

Trainer Emotioneel Lichaamswerk®

Sint-Annastraat 7,
Eke, Oost-Vlaanderen

Je lichaam en je voelen als kompas voor je leven ! Keuzes maken in het leven waarbij alles in je samenwerkt, of met andere woorden je denken, je emoties en je aanvoelen op 1 lijn? Welkom.

Intens leven is wat me boeit. En bij dat Intens Leven volledig voelend bij te zijn is een mooie uitdaging. Graag neem ik je mee naar meer voelend in het leven staan.

Mijn individuele praktijk en mijn groepstrainingen staan in de wereld sinds juli 2003. Ondertussen heb ik heel verschillende begeleidingen gegeven en ben ik ook docent Emotioneel Lichaamswerk® in de beroepsopleiding in Vlaanderen. Tevens geef ik ook supervisie voor collega’s. Ik kom ook uit mijn praktijk en geef ook begeleidingen aan teams.

Ik vind het heel fijn om naast je te staan en met je op weg te gaan naar je innerlijke wereld. Wat we daar aantreffen kan klaar zijn om te verhelderen, te helen, uitgewerkt te worden. Daarnaast is het heel aangenaam als je lichaam, je gedachten, en je emoties als 1 gefocust geheel samenwerken naar wat jij graag wil. Graag begeleid ik jou naar je eigen kracht en potentie. Verwerking en heling kan daar een (groot) onderdeel van vormen.

Ik ontmoet je in een sfeer van veiligheid, openheid en respect.

Activiteiten van Syntia Van Erdeghem

Kennismakingsworkshop Ademtraject
vrijdag 31 januari 2020
Kennismakingsworkshops NEL®, Workshop
dinsdag 8 september 2020
Kennismakingsworkshops NEL®, Workshop
dinsdag 9 juni 2020
Kennismakingsworkshops NEL®, Workshop
dinsdag 3 maart 2020
Kennismakingsworkshops NEL®, Workshop
donderdag 5 september 2019
Shopping Basket