Ademen als Bevrijdende Kracht – Groeitraject Ademen

Wil je graag je persoonlijke groeiproces aangaan via ademen en verbonden ademen, dan ben je welkom in de ademtraject, opgebouwd uit 3 modules.

Het is tevens het eerste jaar voor therapeuten of coaches die graag ademwerk of verbonden ademen willen inzetten in individuele sessies of in groep. 

Stokt je adem wel eens? Of hap je soms naar lucht? Doet een zucht van verlichting je ook zo’n deugd, of ben je vergeten hoe dat voelt? Hoe adem jij? Heb je soms moeite met inademen? Of lijkt het wel alsof je je niet meer kan ontspannen en je adem voortdurend met jou op de loop gaat?

Je ademhaling is de natuurlijke drager van je levenskracht, reguleert de balans van je zuurstofhuishouding en dient als voeding voor al je cellen. Dit ademtraject maakt je bewust van de mogelijke blokkades die jij ervaart in het ademen en laat je opnieuw verbinding maken met je vrije onbelemmerde diepe ademhaling. Je ademstroom is de ingangspoort naar meer vrijheid, bewuster omgaan met stress en genieten van je lichaam.

In de opbouw naar een verbonden ademsessie toe, zullen oefeningen of structuren vanuit o.a. het emotioneel lichaamswerk ingezet worden. Doorheen de modules leggen we ook linken naar ademtools of technieken uit andere stromingen zoals yoga, relaxatie, hartcoherentie, …

 

Wat biedt dit groeitraject jou?

  • je verkent je eigen ademhaling en (h)erkent je adempatronen
  • je leert verschillende ademtechnieken die bijdragen aan rust en ontspanning, aan opladen en ontladen, aan (emotionele) release of containment
  • je ervaart de impact van sessies verbonden ademen als methode
  • je ervaart hoe ademen kan bijdragen aan ‘je beter in je vel’ voelen en levensvreugde
  • je krijgt ruimte om weer te verbinden met je oorspronkelijke diepere, vollere, vrije ademstroom
  • je heelt oude kwetsuren, je leert loslaten wat je graag wil loslaten en leert om meer energie te schenken aan wat voor jou belangrijk 

Modules

Dit groeitraject bestaat uit 3 modules van 4 dagen. 

Verken je ademhaling en (h)erken je adempatronen.

Verbonden ademen, ademtechnieken in opladen en ontladen, het
gewaarworden van fysieke reacties, emotionele lading en hiermee omgaan in expressie of containment.

Verbonden ademen en het vrijmaken van spanning via aanraking, druk of (diepte)massage, rebirthing in warm water.

Kostprijs voor het volledige traject bedraagt 1850 euro.

Wil je graag ook lijfelijk proeven van wat dit ademtraject je kan bieden?

Je bent welkom voor een individuele kennismaking met het traject bij één van de opleiders van het ademteam (Ilse of Erik). Je vindt ze op de trainerspagina.

Klik hier om je in te schrijven.