Deze vierjarige opleiding bereidt je voor om op een zelfstandige basis of binnen je werk mensen te begeleiden via Emotioneel Lichaamswerk®.

Je ervaart in het eerste jaar wat Emotioneel Lichaamswerk® met je doet en leert vanaf het tweede jaar de technieken Emotioneel Lichaamswerk® en hoe deze in te zetten in het werken met individuele cliënten of groepen. 

Deze jaartraining neemt je mee op reis door je lichaam. Het is een intens en ervaringsgericht groeitraject opgebouwd uit verschillende modules van meerdere dagen met eigen groei als doel.

Dit traject maakt deel uit van de beroepsopleiding tot trainer Emotioneel Lichaamswerk® maar kan ook als 1-jarig groeitraject gevolgd worden.

Wil je professioneel aan de slag met ademen? Dan is deze intensieve tweejarige opleiding iets voor jou.

Ervaar zelf tijdens het eerste jaar hoe in ademen een bevrijdende kracht schuilt en leer daarna hoe je andere mensen kan begeleiden in alles wat te maken heeft met ademhaling.

In emotioneel lichaamswerk® is ademen een belangrijke pijler en in dit traject staat ademen helemaal centraal.

Dit groeitraject bestaande uit 3 modules van 4 dagen maakt je bewust van de mogelijke blokkades die jij ervaart in het ademen en laat je opnieuw verbinding maken met je vrije onbelemmerde diepe ademhaling.

Ben je reeds professioneel aan het werk als coach, therapeut of trainer en wil je via kortdurende opleidingen meer verdieping in je werk via technieken Emotioneel Lichaamswerk®? Ontdek hier ons aanbod.

Het opleidingsteam

allen erkend door NEL VZW

"