Dymfna De Leeuw

Trainer Emotioneel Lichaamswerk®

Everberg, Vlaams-Brabant

Al meer dan twintig jaar begeleid ik mensen bij hun zoektocht naar een bewuster leven. Sinds 2001 heb ik een eigen praktijk in Emotioneel Lichaamswerk®. Daarnaast werkte  ik gedurende vele  jaren  als gezinsbegeleidster  in de bijzondere jeugdzorg. Momenteel werk ik  ook deeltijds  als praktijklector in de opleiding sociaal werk aan de UC-LL te Leuven en als freelance trainer voor het IVC.

Ik ben  gastdocente  en medeoprichter /bestuurslid bij vzw NEL(Netwerk Emotioneel Lichaamswerk Vlaanderen). Het samenwerken met collega’s  inspireert en verrijkt me.

Mijn twee pubers geven me elke dag lessen om los te laten, geduldig te zijn en te leven in het hier en nu.

Ik heb de  wens om mensen weer terug  in contact te brengen met  hun oorspronkelijke energiekracht en levenslust, zoals we die als kind allemaal in ons hebben. Mijn uiteindelijke doel is om mensen terug te laten sprankelen. Moeilijke thema’s ga ik daarbij niet uit de weg, maar het mag ook zeker licht en plezierig zijn. In mijn groepen wil ik een veilige bedding bieden zodat iedereen op zijn eigen manier en zijn tempo mag groeien.

Achtergrond

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als maatschappelijk werkster en  criminologe. Daarna heb ik een vierjarige opleiding gevolgd tot Trainer Emotioneel Lichaamswerk ®op Centrum Venwoude in Nederland. Ik volgde tevens de opleiding  Energetic Integration (lichaamsgerichte psychotherapie) bij Bodymind Opleidingen(NL). Sinds maart 2016 ben ik  ‘Rots en Water’ trainer. Omdat ik het belangrijk vind om zelf te blijven groeien en mijzelf  te blijven ontwikkelen, volgde ik de afgelopen 25 jaar heel wat workshops, cursussen en bijscholingen  (oa in ademwerk, stemwerk, massage, gestalt, creativiteit, dans, contextueel werken, deep democracy…). Van  2004 tot 2014 was  ik  aangesloten bij een supervisiegroep olv Henne Arnolt Verschueren(Bodymind Opleidingen).

Activiteiten van Dymfna De Leeuw

Meerdaagse Workshop
vrijdag 12 juli 2024
Workshop
zondag 25 februari 2024
Meerdaagse Workshop
donderdag 22 februari 2024
Meerdaagse Workshop
donderdag 11 januari 2024
Workshop
zondag 19 november 2023
Workshop
donderdag 14 september 2023
Meerdaagse Workshop
donderdag 9 november 2023
Meerdaagse Workshop
donderdag 21 september 2023
Workshop
woensdag 11 oktober 2023
Meerdaagse Workshop
vrijdag 30 oktober 2020
Meerdaagse Workshop
donderdag 12 november 2020
Meerdaagse Workshop
donderdag 24 september 2020
Workshop
donderdag 19 september 2019
Shopping Basket