Groeitraject ademen 2023 module 1

donderdag 5 januari 2023
 – 09:30
 tot 18:00
Module 1 Donderdag 5 januari t.e.m. zondag 8 januari 2023. Verken je ademhaling en (h)erken je adempatronen.
buikademhaling (2)

Stokt je adem wel eens? Of hap je soms naar lucht? Doet een zucht van verlichting je ook zo’n deugd, of ben je vergeten hoe dat voelt? Hoe adem jij? Heb je soms moeite met inademen?
Of lijkt het wel alsof je je niet meer kan ontspannen en je adem voortdurend met jou op de loop gaat?

In Emotioneel Lichaamswerk® is ademen een belangrijke pijler en in dit traject staat ademen helemaal centraal. Je ademhaling is de natuurlijke drager van je levenskracht, reguleert de balans van je zuurstofhuishouding en dient als voeding voor al je cellen. Dit ademtraject maakt je bewust van de mogelijke blokkades die jij ervaart in het ademen en laat je opnieuw verbinding maken met je vrije onbelemmerde diepe ademhaling. Je ademstroom is de ingangspoort naar meer vrijheid, bewuster omgaan met stress en emoties en genieten van je lichaam.

Je lichaam wordt geopend voor ademwerk via Emotioneel Lichaamswerk®. In het ademen blijf je steeds bewust aanwezig. Je wordt hierbij begeleid door ervaren ademtrainers.

Iedereen met interesse in een persoonlijk groeitraject via ademwerk kan dit groeitraject volgen. Therapeuten en coaches met interesse in de opleiding tot ademcoach waar dit groeitraject deel van uitmaakt zijn ook zeer welkom.

Module 1 
Donderdag 5 januari t.e.m. zondag 8 januari 2023
Verken je ademhaling en (h)erken je adempatronen.

Module 2
Donderdag 9 februari t.e.m. zondag 12 februari 2023
Verbonden ademen, ademtechnieken in opladen en ontladen, het gewaarworden van fysieke reacties, emotionele lading en hiermee omgaan in expressie of containment.

Module 3
Donderdag 2 maart t.e.m. zondag 5 maart 2023
Verbonden ademen en het vrijmaken van spanning via aanraking, druk of (diepte)massage, rebirthing in warm water.

In elke module is er aandacht voor de integratie van je ervaringen in je leven.
Uren zijn telkens op donderdag van 13u tot 19u, op vrijdag van 9u30 tot 18u, op zaterdag van 9u30 tot 18u en op zondag van 9u30 tot 17u.

Module 1 gaat door in 2288 Bouwel, Droomland 6a. Modules 2 en 3 gaan door in Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7 in Eke/Nazareth (Oost-Vlaanderen).

Kostprijs voor het volledige traject bedraagt 1650 euro (betaling via KMO-portefeuille mogelijk. kijk eerst even op de website van Vlaio of je voldoet aan de voorwaarden).

Delen

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Shopping Basket