Duurzaam omgaan met je innerlijke klimaat

vrijdag 29 september 2023
 – 18:00
 tot 16:00
Net als de aarde is bij veel mensen de energiehuishouding uit balans. Dit kan leiden tot moeheid, overprikkeling, burn-out. Begrijpen waarom je op een bepaalde manier handelt, wandelt, communiceert, chronische spanningen hebt, kan je vertellen hoe je energie verliest en opbouwt. In deze workshop leer je luisteren naar je innerlijke klimaat en onderzoek je wat jij nodig hebt om een stap te zetten naar een duurzame relatie met jezelf.
dynamische mindfulness

We kunnen er niet meer omheen:’opkomen voor een duurzaam en leefbaar klimaat zijn vandaag de dag belangrijker dan ooit…’.

Net als de aarde is bij veel mensen de energiehuishouding uit balans. Dit kan leiden tot moeheid, overprikkeling, burn-out. Begrijpen waarom je op een bepaalde manier handelt, wandelt, communiceert, chronische spanningen hebt, kan je vertellen hoe je energie verliest en energie opbouwt.

In deze workshop leer je luisteren naar je innerlijke klimaat en onderzoek je wat jij nodig hebt om een stap te zetten naar een duurzame relatie met jezelf.

Wanneer: We verwelkomen je graag vrijdag  29/9 vanaf 18.00u en ronden af op zondag 21/8 om 16.00u

Waar:  Lotushuis te Westerlo in de Kempen.

Maaltijden: biologisch en vegetarisch

Begeleiding: Anik Claeys (master L.O.), Veerle Bovyn (osteopaat): trainers emotioneel lichaamswerk ®

Prijs:  € 410

Volpension (avondmaal vrijdag t.e.m. middagmaal zondag)
Overnachting op basis van twee-of drie-persoonskamer.

inschrijven en meer info

reacties van deelnemers:

Het is niet zomaar “de zoveelste coaching” maar echt stevig onderbouwd en dicht bij de natuur, onszelf. Geen zweverig ‘gedoe’. Jullie maken werkelijk de wereld mooier en het klimaat beter… “K.D.

“ik koos voor een weekendje zelfzorg. Er kwam voor iedereen een moment dat die voelde: dit ben ik ook en dat is prima. Ik koester de confronterende momenten die me dichter bij mijn natuur brachten en de intense verbondenheid. Ik voel me gedragen om nieuwe stappen te zetten” (R.G.)

“De diepste ervaringen zijn in woorden niet te vangen. Zelfs na al die trajecten, cursussen en weekenden heeft mijn lijf nog steeds veel heling nodig. En dat heb ik van ‘t weekend absoluut mogen ervaren. ” (N.B)

Delen

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Shopping Basket