Infomoment 5-daagse ‘Basisprincipes lichaamsgericht werken’

maandag 11 december 2023
 – 19:00
 tot 21:00
Jezelf ondersteunen en blijven groeien als professioneel hulpverlener, coach of therapeut is onontbeerlijk om kwaliteitsvol en afgestemd te kunnen werken. Tijdens dit infomoment laten we je via een belevingsoefening proeven van wat de 5-daagse ‘Basisprincipes lichaamsgericht werken’ te bieden heeft,  krijg je meer info en kan je kennis maken met de trainers. Van harte welkom!
3

Jezelf ondersteunen en blijven groeien als professioneel hulpverlener, coach of therapeut is onontbeerlijk om kwaliteitsvol en afgestemd te kunnen werken.

Ook wat dat betreft is je lichaam je kompas en dus een rijke bron aan informatie.

De ervaringsgerichte 5-daagse voor coaches/therapeuten leert je een aantal basisprincipes in lichaamsgericht werken zoals o.a. contact maken met je eigen lichaam via gronden, ademhaling, fysieke oefeningen,…; contact maken met je eigen emoties én in contact blijven bij de emoties van je cliënt; …

Tijdens dit infomoment laten we je via een belevingsoefening proeven van wat de training te bieden heeft,  krijg je meer info en kan je kennis maken met de trainers (Anik Claeys en Syntia Van Erdeghem).

Locatie: Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Eke-Nazareth

Delen

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Shopping Basket