Reeks Emotioneel Lichaamswerk® “Je lichaam aan het woord”

woensdag 22 januari 2020
 – 19:15
 tot 21:30
Wil je graag je contact met je lichaam verdiepen? Welkom op deze reeks Emotioneel Lichaamswerk® “Je lichaam aan het woord”. Op woensdagavond 22/1, 5/2, 19/2, 4/3 en 18/3, telkens van 19.15u tot 21.30u.
https://www.snowmanknows.be/workshops

Nieuwsgierig wat je zelf actief kan doen om anders om te gaan met stress en opgeslagen spanningen in je lichaam?
Wil je graag ervaren hoe je je ‘goed in je vel’ kan voelen?
Ben je benieuwd naar wat je lichaam je te vertellen heeft?
Wil je graag ervaren op welke manier je lichaamshouding invloed heeft op je gemoedstoestand?

Welkom op deze workshop Emotioneel Lichaamswerk®

Voor wie? Voor iedereen die bereid is om met haar/zijn binnenkant aan de slag te gaan en deze tot expressie wil brengen via beweging, ademen en geluid.

Wat gaan we doen?
-we gaan bewegen zowel rustig als actief en altijd met respect voor eigen en andermans grenzen.
-bewustzijnsoefeningen: leren om bewust te worden van onze lichaamshouding, ademhaling, gevoelens en behoeften. En ervaren of die elkaar beïnvloeden.
-ademen: door bewust voller te ademen geven we ons lichaam een zuurstofkuur.
-geluid: tijdens een aantal werkvormen werken we met muziek en eigen stem. Dit telkens in afstemming met jezelf en de andere deelnemers.

Wanneer: 5 woensdagavonden van 19.15u tot 21.30u
22/1, 5/2, 19/2, 4/3, 18/3
We werken met een vaste groep voor de 5 avonden. Een moment voor jezelf om uit je hoofd in je lichaam te komen. Ik begeleid je in het ervaren wat er in jezelf leeft en in het gewaarworden van je lichaamsbewustzijn. Sommige benoemen het als een dynamisch ontspannen of een actieve mindfulness. We werken elke avond rond een bepaald thema. De thema’s zijn andere thema’s dan deel 1 en we starten met een nieuwe groep van maximum 9 deelnemers.

Inschrijven via: https://www.snowmanknows.be/workshops

Wat deelnemers ervaren:

Voor mij was de cursus als een thuiskomen in je eigen lichaam door bewust te luisteren, bewust te voelen en te ontdekken… Leren loslaten wat je doet vastzitten en koesteren wat je verwarmt. G.S.

Mijn eerste ervaring met ELW was super. Met beide voeten op de grond (letterlijk en figuurlijk, onderbouwd en niet zweverig) leer je terug voelen hoe het is met je lichaam. Het is aangenaam om eens niet met je hoofd bezig te zijn. Het doet goed om te bewegen en spanningen los te laten. De wisselwerking tussen lichaam en geest boeit me! Voor herhaling vatbaar dus 🙂 U.R.

 

 

Delen

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Shopping Basket