Je lichaam aan het woord in tijden van corona

woensdag 30 september 2020
 – 19:15
 tot 21:30
Voel je ook dat je gebruikelijke tools om tot rust te komen niet meer voldoende zijn in tijden van Corona? Je bent niet alleen. Kom naar deze reeks waar we werken met bewezen methoden uit emotioneel lichaamswerk ® en kom tot rust, voel je levensenergie stromen en geef je immuniteit een boost!
https://www.snowmanknows.be/workshops

ReeVoel je ook dat je gebruikelijke tools om tot rust te komen niet meer voldoende zijn in tijden van Corona? Blijf je soms zitten met een (lichamelijke) spanning, druk, overspoelende emoties, onrust. Als dit blijft duren kan je levensenergie niet meer stromen en heeft dit een negatief effect op je gezondheid, je immuniteit en je manier van contact maken met anderen.

Herken je dit? gelukkig ben je niet alleen en kunnen we er samen beweging in brengen.

In deze reeks gaan we samen in verbinding aan de slag met wat er leeft. En dit vanuit lichaamsgericht werken. We creëren een veilig oefenveld in je eigen grenzen aan geven en andermans grenzen respecteren. Op die manier wordt een diepe ontspanning mogelijk en kan je  je levensenergie voelen stromen. We werken met bewezen methoden uit emotioneel lichaamswerk ®.

https://www.snowmanknows.be/workshops

Wat gaan we doen?
-we gaan bewegen zowel rustig als actief en altijd met respect voor eigen en andermans grenzen.
-leren om bewust te worden van onze lichaamshouding, ademhaling, gevoelens en behoeften.
– ademen: door bewust voller te ademen geven we ons lichaam een zuurstofkuur.
-geluid: tijdens een aantal werkvormen werken we met muziek en eigen stem. Dit telkens in afstemming met jezelf en de andere deelnemers.

Net in deze periode wil ik heel graag deze workshop geven als ondersteuning om in verbinding te blijven met jezelf en met elkaar zodat we onze levensenergie kunnen laten blijven stromen. Corona krijgt een plek en als we door de overheidsmaatregelen niet meer mogen samen komen, gaat de reeks online via zoom door.We werken met een vaste groep voor de 5 avonden en zorgen dat alles veilig volgens de maatregelen verloopt.

Je krijgt ook toegang tot een audiobestand om thuis aan de slag te gaan en kan deelnemen aan een gratis kennismaking op 23/9 opendeur week centrum Vizit of op een individueel moment.

Wanneer: woensdagavonden van 19u15 tot 21u30 uur:

Najaar 2020: 30/9, 14/10, 28/10, 18/11, 9/12
Wil je ook je levensenergie, gezondheid en immuniteit vergroten? Schrijf je dan in, https://www.snowmanknows.be/workshops/je-lichaam-aan-het-woord-in-tijden-van-corona de plaatsen zijn beperkt.

Delen

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Shopping Basket