Kennismakingsworkshop ademtraject 2020

vrijdag 24 januari 2020
 – 19:00
 tot 21:30
Je ademstroom is de ingangspoort naar meer vrijheid, bewuster omgaan met stress en emoties en genieten van je lichaam. Dit ademtraject maakt je bewust van de mogelijke blokkades die jij ervaart in het ademen en laat je opnieuw verbinding maken met je vrije onbelemmerde diepe ademhaling. Kom tijdens deze kennismakingsworkshop proeven van wat het ademtraject 2020 (3 modules van 4 dagen, maart tot sept 2020) je kan bieden.
shutterstock_268392770

Stokt je adem wel eens? Of hap je soms naar lucht? Doet een zucht van verlichting je ook zo’n deugd, of ben je vergeten hoe dat voelt? Hoe adem jij? Heb je soms moeite met inademen?
Of lijkt het wel alsof je je niet meer kan ontspannen en je adem voortdurend met jou op de loop gaat?

In Emotioneel Lichaamswerk® is ademen een belangrijke pijler en in dit traject staat ademen helemaal centraal. Je ademhaling is de natuurlijke drager van je levenskracht, reguleert de balans van je zuurstofhuishouding en dient als voeding voor al je cellen. Dit ademtraject maakt je bewust van de mogelijke blokkades die jij ervaart in het ademen en laat je opnieuw verbinding maken met je vrije onbelemmerde diepe ademhaling. Je ademstroom is de ingangspoort naar meer vrijheid, bewuster omgaan met stress en emoties en genieten van je lichaam.

Je lichaam wordt geopend voor ademwerk via Emotioneel Lichaamswerk®. In het ademen blijf je steeds bewust aanwezig. Je wordt hierbij begeleid door ervaren ademtrainers.

Iedereen met interesse in een persoonlijk groeitraject via ademwerk kan dit groeitraject volgen. Therapeuten en coaches met interesse in de opleiding tot ademcoach waar dit groeitraject
deel van uitmaakt zijn ook zeer welkom.

Module 1
Donderdag 26 maart t.e.m. zondag 29 maart 2020
Verken je ademhaling en (h)erken je adempatronen.

Module 2
Donderdag 25 juni t.e.m. zondag 28 juni 2020
Verbonden ademen, ademtechnieken in opladen en ontladen, het
gewaarworden van fysieke reacties, emotionele lading en hiermee omgaan in expressie of containment.

Module 3
Donderdag 10 september t.e.m. zondag 13 september 2020
Verbonden ademen en het vrijmaken van spanning via aanraking, druk of (diepte)massage, rebirthing in warm water.

In elke module is er aandacht voor de integratie van je ervaringen in je leven.
Uren zijn telkens op donderdag van 13u tot 19u, op vrijdag van 9u30 tot 18u, op zaterdag van 9u30 tot 18u en op zondag van 9u30 tot 17u.

Alle modules gaan door in Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7 in Eke/Nazareth (Oost-Vlaanderen).

Kostprijs voor het volledige traject bedraagt 1650 euro (betaling via KMO-portefeuille mogelijk). Een vroegboekkorting van 50 euro wordt toegekend bij inschrijving voor 26 februari 2020. Modules kunnen (enkel na overleg) ook apart worden gevolgd en kosten 600 euro per module.

Delen

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Shopping Basket