Maak kennis met Emotioneel Lichaamswerk®

zaterdag 8 juni 2019
 – 13:00
 tot 17:00
Maak kennis met Emotioneel Lichaamswerk®
Logo_Nel_1

Body en mind zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, daar bestaat (gelukkig) steeds minder discussie over. Ons brein geeft betekenis aan wat ons lichaam voelt. En dat is ervaringsgericht opgebouwd doorheen je leven. Vaak zijn mensen echter afgesneden van wat ze voelen. Het voelt als gespeeld, gemaskeerd, niet écht, geblokkeerd, … Of een bepaald gevoel kan zo overheersend zijn, dat er geen plaats meer is voor iets anders. Of er zit ruis op de betekenis.

Om lichaam en geest goed te laten “samenwerken” is er evenwicht nodig tussen spanning en ontspanning, lading en ontlading, actie en rust. Emotioneel lichaamswerk® combineert beweging, ademwerk, (stem)expressie en aanraking als ingangspoort om dit (vaak verstoorde) evenwicht te herstellen.

Het is een ervaringsgerichte methode die het lichaam als uitgangspunt neemt om je in je emotionele, fysieke, mentale en spirituele ontwikkeling te ondersteunen en/of om een dieperliggende problematiek te helpen verwerken.

Ervaringsgericht betekent dat je het gaat ervaren om zo te ontdekken wat het jou kan geven.

In deze kennismakingsworkshop wisselen actieve en rustige oefeningen elkaar af. Soms doe je de oefeningen op jezelf, soms per twee of per drie. Er is ook voldoende ruimte voor vragen en reflectie. De workshop wordt begeleid door ervaren trainers binnen een duidelijk kader van veiligheid en respect.

Meer voeling met mijn lichaam is als thuiskomen in het bewustzijn van de volwassene om weer vrij te kunnen genieten van mijn lichaam en mijn natuurlijke levensstroom ten volle te ervaren (Ilse).

Delen

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Shopping Basket