Voel je veilig

woensdag 15 juli 2020
 – 19:00
 tot 21:00
Verlang je ook naar dat geruststellende gevoel. Een gevoel waarbij je in verbinding kan gaan met anderen zonder ze aan te raken in deze periode. Door deel te nemen aan de workshops voel je veilig ga je ervaren wat jou helpt om van binnen uit rust te ervaren. Zodat je je ook effectief veilig voelt buiten je kot, volluit kan bewegen en je kan genieten van het samenzijn met familie, vrienden, kennissen, collega’s. meer info en inschrijven via: https://www.snowmanknows.be/workshops/voel-je-veilig
https://www.snowmanknows.be/workshops/voel-je-veilig

Voel je je soms onveilig ondanks het opvolgen van de verschillende veiligheidsmaatregelen? Of voel je sterker boosheid, angst, verdriet, vreugde, .. opborrelen bij het leven in deze exit periode en krijg je ze moeilijk geuit? Of voel je net niets in deze periode.

Je bent niet alleen.

Als dit gevoel blijft aanhouden dan leidt dit tot:

  • emoties die zich nestelen in je lichaam
  • chronische spanningen
  • je ademt niet meer vol en diep waardoor je lichaam minder zuurstof krijgt
  • bewegen gaat moeilijk, verkrampter, minder vrij
  • moeilijker contact met anderen
  • je voelt je niet goed in je vel
  • minder bewegen heeft een negatief effect op je immuniteit

Gelukkig hoeft het niet zover te komen.

Door deel te nemen aan de workshops voel je veilig ga je ervaren wat jou helpt om van binnen uit rust te ervaren. Zodat je je ook effectief veilig voelt buiten je kot, volluit kan bewegen en je kan genieten van het samenzijn met familie, vrienden, kennissen, collega’s.

We werken met beproefde methodes uit emotioneel lichaamswerk ® gebaseerd op een wetenschappelijk kader. De workshop vindt plaats in de buitenlucht in de buurt van centrum Vizit en houden de gekende fysieke afstand van elkaar en onderzoeken andere manier van verbinding.

Veel mensen verlangen naar dit geruststellende gevoel. Ik bied deze unieke training  aan voor een beperkt publiek. Wil je je graag veilig voelen, ook in deze periode? Schrijf je dan in via: https://www.snowmanknows.be/workshops/voel-je-veilig

Warm welkom Anik

Delen

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Shopping Basket