Veerle Bovyn

Trainer Emotioneel Lichaamswerk®

0486372427,
Kessel-lo, Vlaams-Brabant
Mijn naam is Veerle. Ik woon in Kessel-Lo en werk in Leuven en Pellenberg.
Ik werk 17 jaar als osteopaat. Het is een prachtige methode waar jij als cliënt passief kan zijn, rusten en ontvangen en waardoor heling ontstaat. Osteopathie is voor veel mensen een onverwachte ingangspoort naar bewustzijnsverruiming. Geen enkele therapievorm is dé oplossing voor alles. Ik zocht naar methoden hoe de cliënt actief kan bijdragen aan de zoektocht waarom zijn/haar lichaam blokkeert of pijn doet. En wat hij/zij kan doen om lading en patronen die steeds terugkomen aan te pakken. Emotioneel Lichaamswerk® toonde mij een actieve weg.
Samen met mijn ouders en broer begeleiden we mensen naar gezondheid via kinesitherapie en osteopathie. Ik studeerde af als trainer in het Emotioneel Lichaamswerk® in 2012. Ik had thuis een klein praktijkje en gaf met fijne collegae, en mijn partner Erik Habraken, weekends en reeksen. In het jaar 2021 creëerde ik in Pellenberg een extra ruimte voor ‘WélZijn in Beweging’. Na een lang en ongelooflijk boeiend proces ontstond eindelijk mijn ELW®-plek. Het was de juiste moment en het voelt zo juist. Met veel plezier en doorheen jaren lange ervaring ga ik op weg met mannen, vrouwen, jong en oud, ook kinderen, individueel en in groep, fijngevoelig, deskundig en enthousiast.
Gevoelens willen zijn en geuit worden. Ze hebben vrijheid, troost, erkenning en ruimte nodig.
Ze zijn de beste signalen om je weg te vinden. Ik bied je bedding en duiding. Ik geef je een veilige plaats en een begeleiding waarin je op jouw tempo kan voelen en helen.
We spreken en luisteren. We vertrekken bij wat er in het moment of de fase waarin jij je je bevindt belangrijk is. Vanuit dat kader gaan we bewegen, ademen, trillen, je gedachten en gedragingen onderzoeken, opladen, ontladen, geluid maken, stil worden, stil zijn, op jezelf zijn, samen zijn, ontspannen en inzicht krijgen.

Activiteiten van Veerle Bovyn

Meerdaagse Workshop
vrijdag 29 september 2023
Shopping Basket