Anik Claeys

Trainer Emotioneel Lichaamswerk®

Diksmuide, West-Vlaanderen en Gent, Oost-Vlaanderen

Trainer emotioneel lichaamswerk®

Diksmuide en Gent, workshops op verplaatsing

Geboren (1972) in Antwerpen, verhuisd in 1996 naar de Westhoek om mijn droom te vervullen: het oprichten van een buitensportcentrum samen met mijn partner Geert, papa van onze 2 kinderen: Ansje en Kasper.

Ik hou van mensen en groepen in al hun verscheidenheid. Als master LO heb ik steeds het belang van beweging gekend en ook de balans tussen lichaam en geest boeit me al van jongs af aan. Met de opleiding Emotioneel Lichaamswerk ® te volgen vielen voor mij heel wat puzzelstukjes in elkaar en begon ik opnieuw te dromen. In 2018 starte ik als trainer ELW ®. Aanvullend volgde ik nog verschillende opleidingen en workshops zoals verbindende communicatie, yoga, mindfulness, pilates, embodiment coaching, neurologie en belichaming. Ik blijf ervaringen opdoen en leer nog elke dag bij.

Verbinden is wat ons beweegt, bewegen is wat ons verbindt: dat is wat mij beweegt om emotioneel lichaamswerk® in de wereld te zetten. Om mensen te verbinden met elkaar, met zichzelf in beweging met alles wat er is. Tijdens mijn workshops en individuele sessies wil ik vooral een warme welkom creëren zodat iedereen zich in alle cellen van zijn lichaam thuis mag voelen.

Ik begeleid je hierin zodat je contact kan maken met wat er leeft in jezelf. In volle aanwezigheid met een vleugje humor, speelsheid, zachtheid, enthousiasme, vanuit rust en met beide voeten op de grond. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten: welkom!

Activiteiten van Anik Claeys

Meerdaagse Workshop, Voor professionals
maandag 9 september 2024
Meerdaagse Workshop
vrijdag 16 augustus 2024
Meerdaagse Workshop, Voor professionals
maandag 4 maart 2024
Meerdaagse Workshop
vrijdag 29 september 2023
Meerdaagse Workshop
vrijdag 20 augustus 2021
Workshop
woensdag 23 september 2020
Meerdaagse Workshop
woensdag 30 september 2020
Workshop
woensdag 15 juli 2020
Workshop
woensdag 17 juni 2020
Workshop
woensdag 13 mei 2020
Meerdaagse Workshop
vrijdag 21 augustus 2020
Meerdaagse Workshop
woensdag 22 januari 2020
Shopping Basket